Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çok avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Aynı zamanda prefabrik ev 3 one fiyatları dubleks ya da tek katlı olmasına göre de fiyatlandırılır. Malzeme fiyatlarındaki artışlar aynı oranda ev fiyatlarına etki eder.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çOkay işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz prefabrik ev fiyatları bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, fashionable cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page